Velvet – Episodi 6
Velvet – Episodi 6

01:00 16/06/2022

Gloria është e bindur se Alberto dhe Ana janë bashkë, por duhet ta provojë në një mënyrë apo tjetër.

Ky nuk do të jetë shqetësimi kryesor i Albertos, i cili tani duhet të bindë stilistin e famshëm Raúl de la Riva, në mënyrë që me dizenjot e tij origjinale, të ndihmojë në ringjalljen e biznesit.

Të ngjashme