Velvet – Episodi 7
Velvet – Episodi 7

01:00 17/06/2022

Gloria është e bindur se Alberto dhe Ana janë bashkë, kështu ajo i kërkoi vajzës së tij Patricia ta ndihmonte për të fundosur planet e Albertos në mënyrë që të merrte kontrollin e galerive.

Të ngjashme