Velvet – Episodi 8
Velvet – Episodi 8

01:00 21/06/2022

Kristina, e cila mund të aksesojë pothuajse çdo gjë, përpiqet të befasojë  të fejuarin e saj.

Fati nuk e favorizon Ritën në dashuri, pasi raporti i Klarës dhe Pedros duket gjithnjë e më i konsoliduar.

Të ngjashme