Velvet – Episodi 9
Velvet – Episodi 9

01:00 22/06/2022

Ana dhe Kristina po kërkojnë dhuratën perfekte të ditëlindjes për Alberton.

Ana, përpiqet të marrë një dhuratë speciale për të dy në ditëlindjen e parë të tij pa babanë.

Luisa ndërkohë vazhdon nën presionin e Don Franciskos.

Të ngjashme