VENDIMET NE MOSHEN 20, 30 DHE 40 VJECARE DHE TESTI NR. 03, KLUBI I LIBRIT, “MOS E LUFTO PRANVEREN”!VENDIMET NE MOSHEN 20, 30 DHE 40 VJECARE DHE TESTI NR. 03, KLUBI I LIBRIT, “MOS E LUFTO PRANVEREN”!

11:20 13/07/2015

Të ftuar:

Altin Hazizaj – Drejtor i CRCA(Qendra për Mbrojtjen e të Drejtave e Fëmijëve)

Suzana Guxholli – Pedagoge në Universitetin e New York-ut

Edmond Dragoti – Psikolog

Mirela Bogdani – Politologe

Iva Mera – Prezantuese

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme