Ashtu si çdo organ i trupit, truri ka nevojë për stërvitje të vazhdueshme, qoftë me enigma apo edhe gjëegjëza të ndryshme. Sytë gjithashtu kërkojnë trajnim për të përmirësuar vëmendjen tonë ndaj detajeve dhe nuk ka asgjë më të mirë se një test për t’i sfiduar.

Matematika gjithashtu na ndihmon shumë më tepër sesa thjesht përdorimi i numrave. Ajo motivon të menduarit krijues dhe kritik, madje edhe aftësitë e komunikimit. Pra ushtrimet matematikore mund të përdoren për të punuar në aftësitë tuaja të përditshme.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është të shihni foton me kujdes dhe të gjeni përgjigjen logjike të këtij ushtrimi.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: