Vera e fundit – Episodi 14




Vera e fundit – Episodi 14

17:00 10/05/2022

Çfarë surprizë po përgatisin Jamur dhe Selim për Xhananin?

Akgyn i rrëfen Jamurit historinë e plumbit që mban në qafë.

A ka filluar një ndjenjë mes tyre? Akgyn mëson një të vërtetë shokuese…













Të ngjashme