Vera e fundit – Episodi 21
Vera e fundit – Episodi 21

17:00 18/05/2022

Jamur shkon të përballet me Sonerin dhe i kthen atij dhuratat që i ka bërë Nazit.

Çfarë do të ndodhë mes Akgynit dhe Jamurit?

Selim dhe Xhanan ndërkohë vazhdojnë të vuajnë për dashurinë e tyre.


Të ngjashme