Vera e fundit – Episodi 22
Vera e fundit – Episodi 22

17:00 19/05/2022

A do të mund të divorcohen përfundimisht Selim dhe Xhanan?

Soner e vendos Akgynin të vrasë një njeri.

A do të mundet ai ta çojë deri në fund atë punë pasi kërcënohet me jetën e Jamurit?

Çfarë do të thuhet në një përballje mes Akgyn dhe Selim

Të ngjashme