Vera e fundit – Episodi 24
Vera e fundit – Episodi 24

17:00 21/05/2022

Jamur kërkon të zbulojë çfarë po i fsheh Akgyn asaj dhe vihet pas tij.

A do të mund të zbulojë diçka ajo?

Eraj dhe Naz takohen fshehurazi dhe shfaqin pelqimin e tyre.

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Selim dhe Xhanan?

Të ngjashme