Vera e fundit – Episodi 27
Vera e fundit – Episodi 27

17:00 25/05/2022

Marrëdhënia mes Jamurit dhe Akgynit sa vjen bëhet më e ngushtë.

Çfarë do të ndodhë tashmë me këtë të fundit?

A do të largohet dot ai dhe të shkojë pranë babait të tij?

Po marrëdhënia e Jamurit dhe Kan si do të shkojë?

Të ngjashme