Vera e fundit – Episodi 28
Vera e fundit – Episodi 28

17:00 26/05/2022

A do të mund të zbulojë Selim se Ahmet do të takohet në të vërtetë me Akgynin?

Xhanan dehet dhe Akgyn është ai që e ndihmon atë.

Jamur dhe Akyn i japin lamtumirën njëri-tjetrit. Si do të ndikojë kjo tek ata të dy?

Jamur gjithashtu vendos të ndahet nga Kan…

Të ngjashme