Vera e fundit – Episodi 29
Vera e fundit – Episodi 29

17:00 27/05/2022

Akgyn shkon të ndahet me Xhananin dhe i lë asaj një letër.

Selim ndërkohë kap mat Akgynin teksa plagos Ahmetin. Si do të jetë përballja e tyre?

Si po shkon marrëdhënia mes Selimit dhe gruas së tij?

Të ngjashme