Vera e fundit – Episodi 50

Vera e fundit – Episodi 50

17:00 21/06/2022

Çfarë do të ndodhë tashmë me Selçuk?

A do ta pranojë Xhanan lidhjen e Jamurit me Akgynin?

Selim zbulon që në orën e Akgynit ka përgjues.

Cili do të jetë tashmë plani i Akgynit dhe Selimit për të shtënë në dorë armiqtë e tyre?

Të ngjashme