Vera e fundit – Episodi 52
Vera e fundit – Episodi 52

17:00 23/06/2022

Si është gjëndja shëndetësore e Kanit? Çfarë do t’i rrëfejë Metin gruas së tij?

Naz dhe Jamur shkojnë të takojnë fshehurazi Sonerin dhe Akgynin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

A do të munden Selim dhe Xhanan të rregullojnë më në fund marrëdhënien e tyre?Të ngjashme