Vera e fundit – Episodi 54
Vera e fundit – Episodi 54

17:00 27/06/2022

Akgyn përfundon në burg pas denoncimit të Kan.

Naz zgjohet e lumtur në praninë e Sonerit. Kush është  vëjlai i Akgynit të cilin babai i tij ja ka mbajtë fshehtë?

Soner, Eraj, Naz dhe Jamur duhet të  gjejnë një zgjidhje për të shpëtuar Akgynin.

Çfarë do të ndodhë me këtë të fundit në burg?Të ngjashme