Vera e fundit – Episodi 58
Vera e fundit – Episodi 58

17:00 01/07/2022

Cila është fytyra e vërtetë e Gokhan? Cili është qëllimi i afrimitetit të tij me Akgynin?

Ky i fundit ndërkohë shijon dashurinë e tij me Jamurin në fshehtësi.

Çfarë do të thuhet mes Selim dhe Akgyn?Të ngjashme