Vera e fundit – Episodi 74

Vera e fundit – Episodi 74

17:00 25/07/2022

Si do të shkojë tashmë marrëdhënia mes Soner dhe Naz?

Selim dhe Xhana nga ana tjetër vendosin të rimartohen.

Çfarë do të thuhet mes Jamur dhe Akgyn?

Po me Gokhanin çfarë ka ndodhur në të vërtetë?

Të ngjashme