Vera e fundit – Episodi 79
Vera e fundit – Episodi 79

17:00 01/08/2022

Si do të shkojë hapi i parë i operacionit të Akgynit për të hyrë në mesin e Sanxhaktarve?

Pasi Soner fejohet me një tjetër shkon dhe i propozon Nazit për martesë.

Çfarë fshehin Selim dhe Akgyn?


Të ngjashme