Vera e fundit – Episodi 85

Vera e fundit – Episodi 85

17:00 09/08/2022

Cili do të jetë propozimi i rradhës i Sares për Akgynin?

Selim nga ana tjetër mundohet të zbulojë atë çfarë Sare fsheh.

Një përballje e ashpër do të ndodhë mes Jamurit dhe njeriut përgjegjës për vdekjen e nënës së saj…

Të ngjashme