Vera e fundit – Episodi 87

Vera e fundit – Episodi 87

17:00 11/08/2022

Naz dhe Soner tashmë gjejnë forcë vec te njëri-tjetri.

Si do te jetë takimi i Akgynit me Alltajin?

Çfarë do t’i rrëfejë Jamur Sares?

Ndërkohë kreu i Sanxhaktarëve kërkon të bëjë paqe me Akgynin.

Të ngjashme