Vera e fundit – Episodi 89

Vera e fundit – Episodi 89

17:00 15/08/2022

Altaj vjedh paratë e restorantit dhe shon të blejë armen, por situata do t’i dalë jashtë kontrollit.

Çfarë do të bëjë Akgyn kur të shohë afrimitetin që Xhihan po tregon ndaj Jamurit?

Selim i shkatërruar përballet me zemërimin e fëmijëve të tij.

Të ngjashme