Vera e fundit – Episodi 91

Vera e fundit – Episodi 91

17:00 17/08/2022

Çfarë do të ndodhë kur Emel të dëgjojë rrëfimin e Selimit?

Sare ndërkohë mundohet të sjellë në vetë Jamurin dhe Altajin me këshillat e saj.

A do të mundet Jamur që më në fund të falë Akgynin?

Të ngjashme