Vera e fundit – Episodi 93

Vera e fundit – Episodi 93

17:00 19/08/2022

Kur Emel më në fund pranon martesën e Nazit me Sonerin, një atentat është përgatitur kundër tyre.

A do të shpëtojnë ata kësaj here?

Çfarë do të ndodhë me Selimin?

A do të mund të mbizotërojë dashuria dhe qetësia në fund?

Të ngjashme