Vera mbaroi, skafi përfundon në mbeturina

Vera mbaroi, skafi përfundon në mbeturina

21:38 20/09/2019

Hitparade i absurdit shqiptar

Sic është bërë traditë, shumë prindër kanë sjellë filmime të fëmijëve të tyre, që kërcejnë me velinat e “Stop” dhe ndjekin programin.

Në fshatin Prell në Burrel, banorët po e hapin rrugën vetë. Një kabinë elektrike në Rrashbull ka marrë flakë, duke vënë në rrezik jetën e banorëve. Një situatë e ngjashme është edhe në zonën e Shkëmbit të Kavajës. Në lagjen numër 17 në Durrës uji ka shpërthyer në rrugë. Një skaf është hedhur në plehra në Shkodër.

Surreli është mbushur me plehra, që kanë dalë jashtë kazanëve. Janë këto disa nga episodet, që shfaqen dhe komentohen në studion e “Stop” në rubrikën “hitparade i absurdit”./tvklan.al

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT