Veriu mbushet me parulla kundër Kosovës


Veriu mbushet me parulla kundër Kosovës

14:36 11/02/2024

Policia: Jemi duke hetuar për gjetjen e autorëve

Në 4 komunat me shumicë serbe të veriut të Kosovës janë parë mëngjesin e kësaj të diele parulla të shumta me mesazhe kundër Kosovës.

“Kur të kthehet ushtria në Kosovë, Brigada e Veriut jeton”, thuhet në to.

“Brigada e Veriut” dhe “Mbrojtja Civile” janë dy organizatë të shpallura terroriste nga qeveria e Kosovës në qershor të vitit 2022.

Për ngjarjen ka reaguar zëvendësdrejtori i Policisë së Kosovës për Veton Elshani që tha se kanë nisur hetimet për të zbuluar autorët.

Tv Klan

Të ngjashme