Ekuacionet kanë përfitime të caktuara jo vetëm për aktivitetin tonë të trurit, por edhe për shëndetin tonë mendor. Duke bërë ushtrime matematikore, mund të ngadalësoni humbjen e kujtesës dhe probleme të tjera mendore, si çmenduria, në të ardhmen. Plus, nëse i zgjidhni këto ushtrime me anëtarët e familjes, miqtë ose kolegët, kjo mund të përmirësojë aftësitë tuaja të punës në grup.

Ky ekuacion është më i lehtë sesa duket në pamje të parë, mjafton të përqendroheni dhe të shfrytëzoni njohuritë tuaja matematikore. Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: /tvklan.al

9+3=12 12+12= 24