Vettingu në polici, Parlamenti rrëzon dekretin e Metës


Vettingu në polici, Parlamenti rrëzon dekretin e Metës

15:50 16/05/2019

Parlamenti rrëzoi dekretin e Presidentit qe ktheu per rishqyrtim amendimet e ligjit për Vettingun e policisë. Vetëm me 79 votat e mazhorancës, ju hap rrugë që këtë proces në nivelin e dytë dhe të tretë të uniformave blu ta kryejë struktura e Shërbimit të Brendshëm dhe Ankesave në Policinë e Shtetit.

Pavarësisht ftesës së mazhorancës, deputetët e opozitës në sallë votuan pro dekretit të Presidentit. Shumica tha se ky akt i kreut të shtetit vinte për të penguar Vettingun në radhët e policisë.

Tv Klan


Të ngjashme