Vettingu, shkarkohet drejtuesja e Prokurorisë së Apelit Korçë

Vettingu, shkarkohet drejtuesja e Prokurorisë së Apelit Korçë

09:46 19/02/2019

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra drejtuesen e Prokurorisë së Apelit të Korçës, Irma Balli.

Vendimi i KPK u mor bazuar në tre shtyllat e Vettingut, pasi rezulton se prokurores i janë gjetur shkelje në një nga këto shtylla.

Balli ka fshehur të ardhurat dhe ka shmangur taksat. /

tvklan.al

LAJMET
Të ngjashme

KPT
KPT
UKT