VIA EGNATIA DHE ISHULLI I SAZANIT, RINIS “SUMMER EDITION” NE ABC NEWS!VIA EGNATIA DHE ISHULLI I SAZANIT, RINIS “SUMMER EDITION” NE ABC NEWS!

11:28 08/07/2015

Të ftuar:

Auron Tare – Drejtor i Agjencisë Kombëtare të Bregdetit

Eni Shehu – Gazetar dhe moderator “Summer Edition “Abc News”

“Takimi i Pasdites” – Rudina Magjistari Të ngjashme