Video/ Policët vjedhin dyqanin e celularëve


Video/ Policët vjedhin dyqanin e celularëve

17:58 30/12/2017

Në Meksikë orët e fundit po bën bujë një ngjarje e pazakontë që njëkohësisht ka bërë dhe xhiron e rrjeteve sociale. Disa agjentë policie kanë ndërhyrë duke parandaluar me sukses grabitjen në një dyqan celularësh. Grabitësit janë zënë në flagrancë dhe janë arrestuar.

Por menjëherë pas përfundimit të operacionit, agjentët e policisë janë shndërruar nga heronj në hajdutë duke përvetësuar të njëjtin mall që kishin arritur të shpëtonin nga duart e hajdutëve pak momente më parë.

Pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë tregojnë çdo gjë që ka ndodhur nga momenti i parë i ndërhyrjes e deri në fund.

Tv Klan


Të ngjashme