“Shqipëria është një hap afër çeljes së negociatave”.

Kështu është shprehur këtë të hënë kryeministri Edi Rama  në mbledhjen e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste.

Rama foli për vizitën e tij në Forumin Ekonomik të Davosit në Zvicër. Rama tha se u diskutua për çeljen e negociatave të Shqipërisë në BE dhe se Shqipëria i ka ndjekur të gjitha hapat dhe është në rrugën e drejtë.

“Në momentet që flasim Shqipëria konsiderohet se i ka kryer me përpikëri detyra, nuk ka një moment ndalimi dhe i gjithë procesi vazhdon, progresi i shënuar dhe rezultati spektakolar në luftën kundër kanabisit dhe të gjitha hapat që janë hedhur me përpikëri me të gjitha kalendarin e detyrave përbëjnë njëkohësisht një arsye të fortë për të ndarë me opinion e thjeshtë.

Në jemi të hapur dhe do të jemi të gatshëm ku opozita do të kërkojë dialog dhe mirëkuptim asnjëherë të mos jetë shumica jonë problemi problem”,

tha kreu i qeverisë, Rama

./tvklan.al