Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Lajme Tv Klan 19 Prill 2024, ora 19:30

#lajme, #edicioniinformativ ora 19:30 data 19 Prill 2024 #TvKlan #KlanLajme Spiker: Reis Çiço Headlines 19 Prill 2024 Opozita, molotov kundër ndërtesës së Bashkisë së Tiranës. SHBA-BE: Dënojmë dhunën, politika ta refuzojë Opozita protestoi serish dhunshem perpara bashkise se Tiranes, duke hedhur bomba molotov dhe duke u perplasur me forcat e rendit. Ambasada amerikane, ajo e […]