Vikinget – Episodi 10


Vikinget – Episodi 10

00:50 06/01/2021

Beteja fillon midis forcave të Ragnar dhe mbretit Horik kundër Jarl Borg.

Borg është bashkuar me Rollo, dhe kjo përplasje Vikinge vë vëllanë kundër vëllait.


Të ngjashme