Vikinget – Episodi 35Vikinget – Episodi 35

00:50 18/02/2021

Ragnar zbulon planin e tij për të sulmuar përsëri Parisin, megjithëse flota e tij është hedhur nga stuhia.

Ndërkohë, Ecbert dërgon Aethelwulf dhe Alfred në një pelegrinazh në Romë.


Të ngjashme