Vikinget – Episodi 50Vikinget – Episodi 50

00:50 17/03/2021

Të udhëhequr nga vizionet e Peshkopit Heahmund, Saksonët hartojnë një plan beteje të ri.

Bjorn  e gjen veten në një territor të ri dhe duhet ta bindë komandantin lokal se ai është një tregtar dhe jo një sulmues.Të ngjashme