Vikinget – Episodi 53Vikinget – Episodi 53

00:50 23/03/2021

Bjorn arrin në Siçili dhe pranon të veprojë si truprojë i komandantit të tij Euphemius.

Ndërkohë, në Kattegat, Ubbe pranon të bëhet aleat me Lagertha edhe kundër Ivar dhe Harald.

Floki u kërkon zotave leje për të sjellë kolonët në tokën e tij të re dhe përgatitet të lundrojë.

Heahmund bind Aethelwulf të rrethojnë dhe të sulmojnë vikingët.Të ngjashme