Vikinget – Episodi 62Vikinget – Episodi 62

00:50 07/04/2021

Heahmund duhet ta bindë mbretin Alfred se veprimet e tij janë në mbrojtje të kurorës.

Ubbe dhe Torvi forcojnë pozicionin e Vikingëve, por jo të gjithë në kampin Viking mbështesin strategjinë e tyre.

Një kolon tjetër zhduket në Islandë…Të ngjashme