Vikinget – Episodi 70Vikinget – Episodi 70

00:50 21/04/2021

Bjorn lufton me përgjegjësitë e mbretërisë dhe zbulon se nuk mund të mbështetet më tek nëna e tij, pai ajo ka plane të tjera.

Ivar bie në duart e Kievan Rus, dhe në sundimtarin e tyre të pamëshirshëm dhe të paparashikueshëm, Princin Oleg. Të ngjashme