Vikinget – Episodi 76Vikinget – Episodi 76

00:50 30/04/2021

Bjorn kthehet në Kattegat. Harald fiton një masë hakmarrjeje ndaj Olaf.

Në Kiev, lajmet interesante mbërrijnë tek Ivar dhe Igor në lidhje me princin Dir.Të ngjashme