Vikinget – Episodi 77Vikinget – Episodi 77

00:50 04/05/2021

Bjorn përballet me një vendim të vështirë.

Ubbe dhe Torvi largohen nga Kattegati, në kërkim të tokave të reja dhe ndoshta miqve të vjetër.

Planet e Oleg për pushtimin e Skandinavisë po marrin formë..Të ngjashme