Vikinget – Episodi 78Vikinget – Episodi 78

00:50 05/05/2021

 Kë do të takojnë Ubbe dhe ndërkohë që janë në Islandë.

Bjorn rishikon se kush janë armiqtë e tij me të vërtetë pas misionit të Erikut. 

Ivar ribashkohet me një njeri të afërt.Të ngjashme