Vikinget – Episodi 80Vikinget – Episodi 80

00:50 07/05/2021

Në Islandë, Ubbe mëson të vërtetën rreth Kjetill dhe tashmë ai ka një vendim të vështirë për të marrë.

Në Norvegji, beteja kundër Rusit sjell pasoja të rënda.

Por ri-zbatimet kanë mbërritur dhe Bjorn ka një ide që sjell shpresën për shpëtimin e tyre.Të ngjashme