Votimi për Këshillin e ri Kombëtar të PD


Votimi për Këshillin e ri Kombëtar të PD

12:20 18/07/2021

Pritet dalja e rezultateve pas numërimit të votave

Partia Demokratike pritet të shpallë sot rezultatet e votimit të Kuvendi Kombëtar për emrat e rinj të Këshillit Kombëtar.

Mësohet se një ditë më parë votuan 5339 delegate nga 5703 që ishin gjithsej në sallë.

Votat për emrat e Këshillit Kombëtar janë numëruar gjatë natës në selinë e PD.

Në përfundim do të dalë një listë fituese me 300 emra nga të cilët 90 do të jenë gra dhe vajza.

Tv KlanTë ngjashme