“Vrasje te vogla” – Episodi 100

“Vrasje te vogla” – Episodi 100

19:30 06/08/2019

Tashmë kanë kaluar tre muaj që nga ngjarja e rëndë e ndodhur në Sarmashëk.

Merve është kthyer nga Londra dhe takon Pelinin dhe Arzunë. Çfarë ka ndodhur me jetën e këtyre të trejave gjatë këtyre muajve?

Merve mëson që Oja është bërë me fëmijë. Si ka shkuar shtatzania dhe lindja e saj?

Në Sarmashëk vjen një përson i ri. Kush është në të vërtetë ai?

Të ngjashme
UKT