“Vrasje te vogla” – Episodi 102

“Vrasje te vogla” – Episodi 102

19:30 08/08/2019

Merve takon nënën e Serhanit dhe kërkon ndihmen e saj për t’u bashkuar përsëri me të.

Merve organizon festën e mirëseardhjes ku fton gjithë Sarmashëkun. Për çfarë do të flasin Serhan dhe Oja?

Çfarë e lidh në të vërtetë Mervenë me Kerimin?

Të ngjashme
UKT