“Vrasje te vogla” – Episodi 103

“Vrasje te vogla” – Episodi 103

19:30 09/08/2019

Çfarë do të thuhet mes Kerim dhe Mervesë, që dikur janë dashur aq shumë?

Kush ka qënë përsoni që ka bërë të mundur njohjen mes Emresë me Burxhunë?

Oja kërkon të hapë një fondacion në emër të Edipit dhe për këtë kërkon ndihmen e Kerimit.

Pelin ndihet e kërcënuar nga ardhja e Emresë. Cila është arsyeja?

Të ngjashme
UKT