“Vrasje te vogla” – Episodi 104

“Vrasje te vogla” – Episodi 104

19:30 12/08/2019

Serhan pasi jep dëshminë e tij në polici lihet i lirë.

Ai shkon të kalojë pak kohë me djalin e tij por do të ndeshet me një surprizë të pakëndshme kur Kerim vjen të takojë Ojën.

Pelin dhe Arzu shkojnë dhe kërcënojnë Burxhunë në shtëpinë e saj. Çfarë do të thuhet mes Emre dhe Pelin?

Të ngjashme
UKT