“Vrasje te vogla” – Episodi 105

“Vrasje te vogla” – Episodi 105

19:30 13/08/2019

Komisari i policisë tashmë i është vënë pas Serhanit duke e ndjekur atë në çdo hap që hedh.

A do të mund t’i tregojë Burxhu Emresë të vërtetën rreth helmimit të Elifit?

A kanë gisht Mehmet dhe Arzu në vrasjen e Edipit?

Merve shkon të takojë Kerimin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Të ngjashme
UKT