“Vrasje te vogla” – Episodi 106“Vrasje te vogla” – Episodi 106

19:30 14/08/2019

Pelin vazhdon të ndihet e kërcënuar nga prania e Emresë.

Oja shkon në komisariat të bisedojë për çeshtjen e Sarmashëkut dhe të ofrojë ndihmen e saj për kapjen e vrasësit.

A do të arrijë Merve të kryejë atë çfarë Kerim i ka thënë asaj?

Çfarë fsheh Arzu me aq fanatizëm në dollapin e saj?Të ngjashme